Právě se nacházíte: SFŽP ČR > Akce a pozvánky > Detail akce

Veletrh pracovních příležitostí na nejzelenější univerzitě u nás

21. 2. 2019 10:00 - 16:00
Praha - Suchdol
Hledáte práci v oblasti životního prostředí? Zastavte se za námi na Veletrhu pracovních příležitostí, který pořádá „nejekologičtější“ univerzita u nás – Česká zemědělská univerzita v Praze.

U poradenského stánku Státního fondu životního prostředí ČR se dozvíte, co naše práce obnáší a jak konkrétně přispíváme ke zlepšování životního prostředí. Zjistíte, v jakých oborech se můžete uplatnit a jaká volná místa aktuálně nabízíme, jaké výhody a benefity má práce ve státním sektoru či jak probíhá výběrové řízení.

Najdete nás ve čtvrtek 21. února 2019 (10:00–15:00) v Atriu Fakulty životního prostředí ČZU v Praze, Kamýcká 129, Praha 6 – Suchdol.

Současně se můžete podívat, jak takové zelené technologie a k přírodě šetrná opatření vypadají v praxi. Česká zemědělská univerzita se totiž dostala mezi 50 nejlépe hodnocených univerzit s ohledem na životní prostředí v prestižním srovnání UI Green Metric World University Rankings 2018 a její areál v Suchdole se stal nejzelenějším univerzitním kampusem u nás. (více)

www.sfzp.cz/o-sfzp-cr/kariera