Právě se nacházíte: SFŽP ČR > Akce a pozvánky > Detail akce

Inspirujte se i relaxujte. Na veletrhu Moderní dům a byt Plzeň

Infostánek Nová zelená úsporám, foto: archiv SFŽP ČR
26. 10. 2018 09:00 - 28. 10. 2018 17:00
Úslavská 2357/75, Plzeň
Zvelebujete svoji domácnost, rekonstruujete, stavíte? Inspiraci najdete na veletrhu Moderní dům a byt v Plzni. Na našem stánku představíme top novinky v dotačních programech Nová zelená úsporám či Dešťovka. Prostor bude ale i pro zábavu a relaxaci.

MODERNÍ DŮM A BYT patří k nejnavštěvovanějším veletrhům v západních Čechách v oboru stavebnictví, bydlení, vytápění a hobby. Letos se uskuteční již po dvanácté, a to o posledním říjnovém víkendu 26.-28. 10. 2018 v hale TJ Lokomotiva v Plzni na Slovanech.

Mezi vystavovateli nebude chybět ani infostánek Státního fondu životního prostředí ČR. Naši odborníci vás seznámí s tím, co je od října nového v dotacích na zateplení, úsporné vytápění, solární panely, fotovoltaiku a jiné doplňkové zdroje energie z programu Nová zelená úsporám.

Uvažujete-li o efektivním využívání srážkové či odpadní vody v domácnosti, přijďte se zeptat, kolik vám můžeme přispět z programu Dešťovka. I v tomto programu je od října řada novinek a ještě větší možnosti finanční podpory. Ke konzultacím jsme k dispozici jsme také projektantům a energetickým specialistům.

Zatímco muži budou pátrat po nových stavebních materiálech a možnostech jejich financování, ženy se mohou rozptýlit na souběžně probíhajícím veletrhu kosmetiky, módy, zdravého životního stylu a útulného bydlení ŽENA A DOMOV. Pro děti si organizátoři připravilli logické a stolní hry nebo zábavné čtení a polechtat štěstí můžete i v losovací soutěži o pravý diamant.

Těšíme se na Vás!

Veletrh Moderní dům a byt 2018

KDY: 26.-28. 10. 2018, pátek a sobota 9-18 h, neděle 9-17h
KDE: Hala TJ Lokomotiva, Úslavská 2357/75, 326 00 Plzeň-Slovany

Více o veletrhu

Volná vstupenka ke stažení (pdf)