Právě se nacházíte: SFŽP ČR > Akce a pozvánky > Detail akce

Živitelku si užijí rodiče i děti. Chybět nebude ani Nová zelená úsporám

Těšíme se na vás na stánku SFŽP ČR, zdroj: SFŽP ČR
22. 8. 2019 09:00 - 27. 8. 2019 17:00
Výstaviště České Budějovice, Husova 523/30
Rekordní návštěvnost 115 tisíc návštěvníků ohlásil loňský ročník veletrhu Země živitelka. Podaří se loňský úspěch překonat? Každoopádně opět nebude na českobudějovickém výstavišti chybět ani Státní fond životního prostředí ČR.

Na infostánku vám i letos poskytneme zdarma poradenství k oblíbeným dotačním titulům rezortu životního prostředí Nová zelená úsporám a Dešťovka.

Poradíme vám, jak můžete s pomocí dotací výhodně financovat energeticky úsporná řešení, zateplení, výměnu oken, dveří či solární systémy při rekonstrukci a stavbě domu nebo jak lépe využívat dešťovou vodu. Odbornou pomoc poskytneme i energetickým specialistům a projektantům.

Tradiční mezinárodní agrosalón ZEMĚ ŽIVITELKA odstartuje ve čtvrtek 22. srpna na Výstavišti v Českých Budějovicích. Na jednom místě nabídne pestrou přehlídku novinek, produktů a služeb od více než 560 dodavatelů a výrobců z většiny zemědělských oborů, ať z oblasti zemědělské techniky, myslivosti, včelařství, rybářství, potravinářství nebo chovu hospodářských zvířat.

Součástí veletrhu bude soutěž o nejlepší vystavený exponát Zlatý klas, bohatý doprovodný program a na své si přijdou i nejmenší. Po celých šest dní veletrhu bude otevřena interaktivní expozice Dětský zemědělský svět, která přiblíží zemědělství formou hry a poznávání.

Těšíme se na vás na veletrhu Země živitelka 2019 od 22. do 27. srpna na výstavišti v Českých Budějovicích v pavilonu B1.

Podrobné informace o veletrhu naleznete na stránkách agrosalonu Země živitelka.