Právě se nacházíte: SFŽP ČR > Akce a pozvánky > Detail akce

Zveme do Lysé na výstavu STAVITEL 2018

Stánek Nová zelená úsporám, foto: archiv SFŽP ČR
22. 2. 2018 09:00 - 24. 2. 2018 17:00
Výstaviště Lysá nad Labem
Představíme vám, jak stavět, rekonstruovat a bydlet úsporně s dotací Nová zelená úsporám a Dešťovka.

Výstaviště v Lysé nad Labem láká již po čtyřiadvacáté na tradiční národní výstavu stavebních materiálů, technologií a úspor energií – STAVITEL 2018.

Výstava proběhne od čtvrtka 22. do soboty 24. února a na své si přijdou všichni, kteří plánují efektivně stavět, rekonstruovat či upravovat rodinný dům a byt a hledají úsporný a účinný způsob údržby.

Ani letos zde nebudou chybět odborníci Státního fondu životního prostředí ČR, kteří vám rádi poradí, na co vše můžete při stavbě a rekonstrukci získat finanční příspěvek a jak uspořit desítky tisíc z rodinného rozpočtu.

S dotací z oblíbeného programu Nová zelená úsporám můžete například výhodně zateplit dům, vyměnit okna a dveře či pořídit solární elektrárnu, s pomocí dotačního programu Dešťovka zase efektivně bojovat s nedostatkem pitné vody.

Přijďte se zeptat, k dispozici vám jsme po celou dobu výstavy na stánku v hale B.

Kromě toho na výstavě již tradičně načerpáte informace z nejrůznějších oborů spojených se stavebnictvím, uděláte si představu o vhodných materiálech a produktových novinkách, zkonzultujete, jak kvalitně a úsporně postavit rodinný dům. Nabídka stavebních technologií zahrne i dřevostavby, nízkoenergetické stavby a pasivní domy.

Akce probíhá souběžně s výstavami Ligna Bohemia a Řemesla.

STAVITEL 2018

Termín konání: 22. – 24. února 2018
Místo konání: Výstaviště, Masarykova 1727, Lysá nad Labem
Otevírací doba: 9-17 hodin

www.vll.cz/stavitel

Volná vstupenka k vytištění