Právě se nacházíte: SFŽP ČR > O SFŽP ČR > Kariéra > Archiv nabídek pracovních míst > Detail nabídky zaměstnání

Projektový/á manažer/ka do Odboru ochrany přírody, Oddělení I. – zástup za MD/RD

22. 10. 2021 - 1. 11. 2021
Nabídka volné pozice v Státním fondu životního prostředí ČR platí do 1. 11. 2021.

Státní fond životního prostředí České republiky vyhlašuje v souladu s ustanovením § 178 odst. 1 zákona č. 234/2014 Sb. o státní službě, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZoSS“), výběrové řízení na dobu určitou v pracovním poměru dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, na pozici:

Projektový/á manažer/ka do Odboru ochrany přírody, Oddělení I. – zástup za MD/RD

Hledáme otevřenou, komunikativní a pečlivou osobnost, která by chtěla posílit náš tým na pracovišti SFŽP ČR v Praze.

Charakteristika pracovní činnosti:

  • koordinace a příprava plánů realizace projektů v rámci Operačního programu Životní prostředí (dále jen „OPŽP“) po věcné stránce;
  • sledování čerpání prostředků v rámci projektů;
  • kompletní administrace projektů OPŽP v rámci specifických cílů 1.3 a 1.4 a prioritní osy 4 v rámci Sekce realizace projektů ochrany životního prostředí.

Požadujeme:

  • VŠ vzdělání magisterského stupně – není třeba v případě, že zaměstnanec splňuje jednu z podmínek uvedených v § 178 odst. 2 ZoSS;
  • státní občanství ČR, popř. cizí státní občanství (občanství jiného členského státu EU nebo občanství státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru);
  • dosažení věku 18 let;
  • trestní bezúhonnost;
  • svéprávnost a zdravotní způsobilost.

Splnění požadavku vzdělání a státního občanství ČR je uchazeč povinen doložit příslušnými listinami nejpozději před konáním pohovoru. Splnění požadavku zdravotní způsobilosti pro kategorii prací 1. a svéprávnosti je uchazeč povinen doložit čestnými prohlášeními nejpozději před konáním pohovoru. Splnění předpokladu trestní bezúhonnosti se dokládá nejpozději před konáním pohovoru výpisem z Rejstříku trestů, který nesmí být starší než 3 měsíce. Výběrového řízení se může zúčastnit jen osoba, která splňuje výše uvedené předpoklady a požadavky. 

Nabízíme:

  • hlavní pracovní poměr na plný úvazek na dobu určitou po dobu MD/RD osoby, která je v pracovním poměru na tomto služebním místě; maximálně do návratu osoby, která je na neplaceném volnu ve služebním poměru na tomto služebním místě (předpoklad do května 2022);
  • platové zařazení dle nařízení vlády č. 304/2014 Sb., o platových poměrech státních zaměstnanců (13. platová třída, platový tarif 27 980 – 41 290 Kč, v závislosti na počtu let praxe) a k tomu nenárokové složky platu (osobní příplatek + mimořádné a motivační odměny v návaznosti na plnění stanovených úkolů);
  • perspektivní a zajímavou práci v příjemném prostředí a kolektivu;
  • možnost dalšího vzdělávání a rozvoje;
  • zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, 5 sick days, příspěvek na stravování, FKSP, pružnou pracovní dobu, odborné vzdělávání, jazyková výuka na pracovišti (AJ, FR, NJ), zaměstnanecké sportovní akce, odborné exkurze, teambuildingy, akce pro děti zaměstnanců …). 

Další informace:

  • nástup: listopad 2021 nebo dle dohody;
  • místo výkonu práce: Praha (Olbrachtova 2006/9, 140 00 Praha 4); 

V případě Vašeho zájmu o tuto pozici zašlete nejpozději do 1. 11. 2021 strukturovaný životopis v českém jazyce na e-mailovou adresu: kariera@sfzp.cz. Do předmětu zprávy prosím uveďte: Projektový/á manažer/ka – OOP – Od.I – zástup za MD/RD (733).

Uchazeč/ka se zasláním strukturovaného životopisu přihlašuje do výběrového řízení a stvrzuje, že si není vědom/a osobních ani profesních vazeb, které by při vykonávání činnosti v pozici, o kterou se uchází, znamenaly střet zájmů.

Nedoložení výše požadovaných dokumentů nejpozději v den pohovoru je považováno za nesplnění formálních požadavků a může být důvodem k vyřazení z účasti ve výběrovém řízení.

Státní fond životního prostředí ČR má oprávněný zájem zpracovávat životopisy zaslané na základě tohoto inzerátu, a to v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů.

Státní fond životního prostředí ČR si vyhrazuje právo výběrové řízení zrušit, případně nevybrat žádného kandidáta.

Kontakt:

Státní fond životního prostředí ČR
Ing. Michaela Těthalová
Olbrachtova 2006/9, 140 00 Praha 4
tel: 725 047 411
e-mail: kariera@sfzp.cz